020-6973074 info@c-enter.org

De fysiotherapie in Diemen-Noord wordt uitgevoerd door Center paramedische praktijk.

Wij werken nauw samen met alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum  en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in de GAZO gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen. Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle Center fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg.

Plus praktijk

Het gezondheidscentrum Diemen-Noord is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00  tot 17.00 uur.

Houtbosch 2 – 1111 ST Diemen
Telefoon: (020) 6973074
Email: info@c-enter.org

Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn, dan biedt Center paramedische praktijk ook behandelmogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandelingen vinden altijd plaats volgens afspraak.

De fysiotherapie in Diemen-Noord heeft diverse specialisaties in huis en er wordt nauw samengewerkt met alle andere disciplines in het gezondheidscentrum. Er is een intensieve samenwerking met de fysiotherapeuten, oefentherapeut, diëtisten en huisartsen op andere Center vestigingen.

Waarvoor kunt u terecht in de praktijk?

 

 

 

 

Rik van der Linde

BIG:39034356708

Fysiotherapeut, cranio-faciale therapeut (CRAFTA)

 Margreet Trompenaars

BIG: 89044663604

Fysiotherapeute, bekkenbodemtherapeute (niet geregistreerd), Ouderenzorg.

In 1995 ben ik afgestudeerd aan....

de Hogeschool van Amsterdam als algemeen fysiotherapeut. Na 2 jaar in Gezondheidscentrum Diemen-Zuid te hebben gewerkt ben ik in 1997 gaan werken in Gezondheidscentrum Diemen- Noord. Ik werk dus al heel was jaren met heel veel plezier in dit Gezondheidscentrum waarbij het zeer prettig is met de verschillende disciplines samen te werken. Ik voel mij een allround therapeut maar heb mij de afgelopen jaren ook bijgeschoold op gebied van bekkenproblematiek. Denk aan incontinentieproblemen maar ook aan zwangerschapsgerelateerde klachten. Verder ligt mijn affiniteit bij de ouderenzorg en begeleiden van kwetsbare ouderen in de thuissituatie.

 Stephanie de Ruiter

BIG: 69915559804

Fysiotherapeute, manueel fysiotherapeute (SOMT)

In 2012 ben ik.........

….afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien ben ik ook werkzaam in Diemen-Noord. Ik wilde mijzelf verder ontwikkelen en daarom heb ik in de zomer van 2019 mijn Master behaald in de manueel therapie aan de SOMT in Amersfoort. Inzicht krijgen in uw klachten en begrijpen hoe we dit herstel kunnen bevorderen staat bovenaan en is mijn passie. Het samen tot een gewenst resultaat komen is mijn doel.

Bas Gerritsen

BIG: 49926723404

Fysiotherapeut

Ik heb de studie Fysiotherapie gevolgd aan....

… de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens deze studie heb ik de externe minor Drie-dimensionale gewrichtssturing van de wervelkolom gevolgd aan de Hogeschool Leiden. Vanaf 2019 ben ik werkzaam in Diemen Noord.

Tijdens en voor de opleiding fysiotherapie heb ik meer dan 5 jaar personal training gegeven in omgeving het Gooi. Naast het geven van personal training heb ik ook op hoog niveau aan powerlifting gedaan, mijn interesse in sport eindigt niet bij powerlifting. In mijn vrije tijd doe ik regelmatig aan basketbal en kanoën.

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten