020-6973074 info@c-enter.org

De fysiotherapie in Diemen-Zuid wordt uitgevoerd door Center paramedische praktijk.

Wij werken nauw samen met alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in de GAZO gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen. Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle Center fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg.

Plus praktijk

Het gezondheidscentrum Diemen-Zuid is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00  tot 17.00 uur.

Ouderkerkerlaan 34 – 1112 BE Diemen
Telefoon: (020) 6973074
Email: info@c-enter.org

Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn, dan biedt Center paramedische praktijk ook behandelmogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandelingen vinden altijd plaats volgens afspraak.

De fysiotherapie in Diemen-Zuid heeft diverse specialisaties in huis en er wordt nauw samengewerkt met alle andere disciplines in het gezondheidscentrum. Er is een intensieve samenwerking met de fysiotherapeuten, oefentherapeut, diëtisten en huisartsen op andere Center vestigingen.

Waarvoor kunt u terecht in de praktijk?

 

 

Anne de Heij

BIG: 9033808204

Fysiotherapeut.

Sinds 1994 werkzaam in...

het gezondheidscentrum Diemen- Zuid. Met aandachtsgebieden: 

  • Psychosomatiek; Inzichtgevende-, adem- en ontspanningstherapie, N.L.P. 
  • Arbeidsfysiotherapie, werkplekonderzoek, ‘gezond werken’
  • Musculoskeletaal algemeen
  • Arthrokinetische therapie
  • Neurodynamisch mobiliseren
  • McConnell taping
  • Duizeligheid en vestibulaire revalidatie
  • Stagebegeleiding
  • Bedrijfshulpverlening

Mijn eigen actie en ontspanning vind ik vooral in de muziek en de duiksport.

Rosalie Blauw

BIG: 29925987804

Fysiotherapeut.

In 2019 ben ik ...

afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Een algemeen fysiotherapeut kan u begeleiden bij allerlei lichamelijke klachten. Ik heb inmiddels de nodige ervaring opgedaan met sport- en orthopedische gerelateerde klachten.
Zelf heb ik altijd op hoog niveau getennist daarvoor heb ik op het Johan Cruyff College gezeten. Dat is een school die de mogelijkheid biedt om topsport en studie te combineren. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig te vinden op de tennisbaan. Ook ga ik graag een stukje fietsen op mijn racefiets of hardlopen in het park en ik ben actief in de sportschool. Verder kunt u mij elk jaar tegenkomen op de ski’s of tijdens het maken van een mooie reis.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om in samenwerking met de cliënt te gaan voor het hoogst haalbare. Het geeft mij veel energie om cliënten met mijn deskundigheid en enthousiasme te helpen zodat zij weer zo goed als mogelijk hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten