020-6973074 info@c-enter.org

Diëtetiek

U en Diëtetiek

Eten is verbonden met alles wat we doen in ons leven.

We eten een aantal malen per dag. We vieren onze verjaardag met taart, een geboorte met beschuit met muisjes en wat is een feestdag zonder eten? Ook als we rouwen of als we zaken wil doen: eten hoort er altijd bij.

Het veranderen van voedingsgewoonten, die we van huis uit hebben meegekregen en met ons leven zijn ontstaan, is ingrijpend en moeilijk.

Het volgen van een dieet vraagt een flinke aanpassing.

De diëtist kan u hierbij ondersteunen. Hij/zij gaat samen met u op zoek gaan naar oplossingen en helpt het dieet zoveel mogelijk aan u en uw leven aan te passen.

Maak een afspraak met één van onze diëtisten

Werkwijze

Een diëtist kan helpen door te luisteren naar problemen die het aanpassen van de voeding met zich meebrengt. Er kan tips en voorlichting gegeven worden om uw kennis over voeding en uw dieet te vergroten. Voor het koken van elk dag of voor keuzes bij verjaardagen, feesten en vakantie. Praktisch en vooral op maat.

Volgt u een dieet of moet u een dieet gaan volgen, wilt u afvallen of wilt u weten of u gezond eet?

U kunt een afspraak maken voor een intake gesprek om samen de voeding door te lopen en het dieet te bespreken. Een intake gesprek duurt 30 minuten, 45 minuten of een uur en daarna kunt u een afspraak maken voor een vervolgconsult.

U heeft in de meeste gevallen geen verwijzing nodig van de huisarts of specialist om een afspraak te maken.

Ook in In 2018  wordt voedingsvoorlichting uit het basispakket van uw zorgverzekeraar voor 3 uur vergoed.

U kunt hier een overzicht vinden van de vergoedingen dieetzorg en de bijbehorende regelgeving.

Bij C-enter zijn 3 diëtisten werkzaam:

Shanaz Imambaks

Zij is allround diëtiste...

Zij is allround diëtiste en daarnaast werkt zij vaak voor de Hart Stichting en weet zij veel van Diabetes Mellitus. Zij werkt ook in Gezondheidcentrum Klein Gooioord

Caroline Levedag

Ik ben al 28 jaar diëtist ...

Ik ben al 28 jaar diëtist en vind het vak steeds leuker!

Ik heb veel kennis en kunde, maar ben door de jarenlange ervaring ook flexibel in het met u zoeken naar passende oplossingen, zodat u uw doel kunt bereiken.

Ik ben gespecialiseerd in overgewicht (met name BMI boven 35), voorbereidend traject voor bariatrische chirurgie en/of nabegeleiding hierbij, HIV (in samenwerking met het AMC) en darmproblemen.

Natuurlijk ben ik daarnaast allround diëtist en kunt u voor alle voedings- en dieetvragen goed bij mij terecht. Net als mijn collega’s verzorg ik de dieetzorg binnen de ketens COPD, diabetes en hart-en vaatziekten.

Als mens ben ik betrokken, heb ik humor en heb ik levenservaring. Eigenschappen die mij in mijn werk helpen.

Ik spreek Engels, Nederland, Duits en Frans.

Paul Keesom

Ik heb de afgelopen 20 jaar..

Ik heb de afgelopen 20 jaar op diverse werkplekken ervaring opgedaan als diëtist. De afgelopen jaren me verder verdiept op gebied van sport en voeding, voeding bij ouderen en COPD. Binnen de praktijk ben ik werkzaam in gezondheidscentrum Nellestein en daarnaast bezoek ik de bewoners, die niet naar de praktijk kunnen komen, ook thuis.
Graag ondersteun ik u met praktische en resultaat gerichte adviezen om uw eetpatroon aan te passen. Hierbij zoveel mogelijk rekening houdend met uw wensen en mogelijkheden zodat het resultaat ook haalbaar en succesvol is.