020-6973074 info@c-enter.org

De Fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Gein wordt uitgevoerd door C-enter paramedische praktijk.

Wij werken werkt nauw samen met alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum Gein en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in Amsterdam Zuidoost

Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle C-enter fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg en zijn Achmea Pluspraktijk en Menzis Topzorgpraktijk.

Plus praktijk Top zorg

Het gezondheidscentrum is geopend: van maandag t/m vrijdag 8.00 uur tot 17.00 uur.   Wisseloordplein 50 1106 MH Amsterdam Telefoon: 020 – 6973074 Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn biedt C-enter paramedische praktijk ook behandel mogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandeling vinden altijd plaats volgens afspraak.
Fysiotherapie Gein heeft diverse specialisaties in eigen huis en werkt nauw samen met fysiotherapeuten van andere GAZO Gezondheidscentra.

Waarvoor kunt u terecht in de praktijk?

center.gein

Wilma Kramer

BIG:49044244604

Fysiotherapeut, aandachtsgebieden; si-gewricht. Claudicatio. Hoofdpijn.

Ik ben sinds..

Jessica Romijn

BIG:99920084704

Fysiotherapeut (MSU-echografist)

  

Sinds 2015 ben ik ...........

afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden. Ik kwam erachter dat ik fysiotherapeut wilde worden nadat ik sportmassage had gevolgd op het CIOS. 

Al snel merkte ik dat ik graag patiënten help met een oncologische achtergrond. Het gaat niet alleen over de pijn of de revalidatie, maar ook weer vertrouwen krijgen in je eigen lijf en lichamelijke spanning verminderen. Na deze cursus ben ik mij verder gaan specialiseren als oedeem fysiotherapeut, oedeem is vaak het gevolg van een operatie bij kanker.
Ook ben ik MSU-echografist, het is een stukje extra diagnostiek om meer duidelijkheid te krijgen in een lichamelijke klacht.
Uiteraard kan ik u ook helpen met overige lichamelijke klachten zoals lage rug en schouder.

Max Dienemann 

BIG:99920513804

Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o

Ik ben in 2015 als fysiotherapeut .......
Ik ben in 2015 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik het programma van de European school of physiotherapy volgde. Al snel merkte ik dat ik graag patiënten help met orthopedische klachten wilde behandelen. Daarom heb ik besloten mij verder te specialiseren en ben nu bezig met de master manuele therapie opleiding aan de SOMT University. Met name orthopedische klachten aan de nek, rug en schouder zijn mijn aandachstpunten. Ik heb veel plezier en passie voor mijn vak en probeer in samwerking met de patient naar het gewenst resultaat te streven. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met sporten of mijn studie.

Daan Riechelmann 

BIG:19924177004

Algemeen fysiotherapeut 

Toen ik ooit zelf als patiënt goed geholpen werd door een fysiotherapeut .......

raakte ik overtuigd van de kracht van beweging. Met een actieve levensstijl doe je al de helft van mijn werk.

Ik probeer mensen te helpen met bewuster bewegen en krachtiger met hun lijf te leven. Met een gezond lijf en een helder hoofd haal je elke dag het beste uit jezelf, dat probeer ik ook op onze patiënten over te brengen. Met veel plezier en energie werk ik samen met mensen aan vooruitgang en sterker worden.

Ik ben opgeleid aan de Hogeschool van Amsterdam en heb interesse en ervaring in o.a. revalidatie van orthopedische klachten aan heup, knie en enkel en sport gerelateerde klachten.

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten