020-6973074 info@c-enter.org

De Fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Gein wordt uitgevoerd door C-enter paramedische praktijk.

Wij werken werkt nauw samen met alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum Gein en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in Amsterdam Zuidoost

Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle C-enter fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg en zijn Achmea Pluspraktijk en Menzis Topzorgpraktijk.

Plus praktijk Top zorg

Het gezondheidscentrum is geopend: van maandag t/m vrijdag 8.00 uur tot 17.00 uur.   Wisseloordplein 50 1106 MH Amsterdam Telefoon: 020 – 6973074 Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn biedt C-enter paramedische praktijk ook behandel mogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandeling vinden altijd plaats volgens afspraak.

Fysiotherapie Gein heeft diverse specialisaties in eigen huis en werkt nauw samen met fysiotherapeuten van andere GAZO Gezondheidscentra.

Waarvoor kunt u terecht in de praktijk?

center.gein

Wilma Kramer Fysiotherapeut, aandachtsgebieden; si-gewricht. Claudicatio. Hoofdpijn.

Ik ben sinds..

Jessica Romijn Fysiotherapeut (MSU-echografist)

Sinds 2015 ben ik ...........

afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Leiden. Ik kwam erachter dat ik fysiotherapeut wilde worden nadat ik sportmassage had gevolgd op het CIOS. 

Al snel merkte ik dat ik graag patiënten help met een oncologische achtergrond. Het gaat niet alleen over de pijn of de revalidatie, maar ook weer vertrouwen krijgen in je eigen lijf en lichamelijke spanning verminderen. Na deze cursus ben ik mij verder gaan specialiseren als oedeem fysiotherapeut, oedeem is vaak het gevolg van een operatie bij kanker.
Ook ben ik MSU-echografist, het is een stukje extra diagnostiek om meer duidelijkheid te krijgen in een lichamelijke klacht.
Uiteraard kan ik u ook helpen met overige lichamelijke klachten zoals lage rug en schouder.

Max Dienemann 
Algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut i.o

Ik ben in 2015 als fysiotherapeut .......

Ik ben in 2015 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam waar ik het programma van de European school of physiotherapy volgde. Al snel merkte ik dat ik graag patiënten help met orthopedische klachten wilde behandelen. Daarom heb ik besloten mij verder te specialiseren en ben nu bezig met de master manuele therapie opleiding aan de SOMT University. Met name orthopedische klachten aan de nek, rug en schouder zijn mijn aandachstpunten. Ik heb veel plezier en passie voor mijn vak en probeer in samwerking met de patient naar het gewenst resultaat te streven. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met sporten of mijn studie.

Eric Concannon
Algemeen fysiotherapeut , Dry needling (i.o)

Ik kom oorspronkelijk van....

Ik kom oorspronkelijk van de westkust van Ierland.
Ik woon sinds 2008 in Nederland en heb mijn opleiding fysiotherapie in 2106 in Amsterdam aan de European School of Pysiotherapy afgerond. Ik zie een grote verscheidenheid aan patiënten van verschillende culturen en achtergronden met aandoeningen die variëren van neurologisch tot orthopedisch.

Voor mijn tijd als fysiotherapeut werkte ik als een reizend ingenieur bij de bouw van show- en concert podia Ik heb ook een achtergrond in de martial arts en muziek.

Mijn filosofie met fysiotherapie is dat patiënten en fysiotherapeuten een gedeelde verantwoordelijkheid hebben bij het herstel. Om een optimal resultaat te behalen moet je zelf aan het werk en de therapeut helpt waar hij of zij kan. Hierdoor kan de patiënt in de toekomst ook verder letsel voorkomen.

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten