020-6973074 info@c-enter.org

De Fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Holendrecht wordt uitgevoerd door C-enter paramedische praktijk.

Wij werken werkt nauw samen met alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum Holendrecht en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in Amsterdam Zuidoost

Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle C-enter fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg en zijn Achmea Pluspraktijk en Menzis Topzorgpraktijk.

Plus praktijk Top zorg

Het gezondheidscentrum is geopend:
van maandag t/m vrijdag 8.00 uur tot 17.00 uur.
Niftrikhof 20
1106 SB Amsterdam
Telefoon: 020 – 6973074

Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn biedt C-enter paramedische praktijk ook behandel mogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandeling vinden altijd plaats volgens afspraak.

De afdeling fysiotherapie in Gezondheidscentrum Holendrecht heeft diverse specialisaties in eigen huis en wij werken nauw samen met fysiotherapeuten, oefentherapeut en diëtisten  en van andere C-enter vestigingen 
Waarvoor kunt u terecht in de praktijk?

center.holendrecht

Onze specialisten

Inge Blom

BIG:19909126904

Fysiotherapeut, Oedeemtherapeut, triggerpoint therapie. Voorkeursgebied: orthopedische  en postoperatieve klachten

Sinds 2007 ben ik ..........
afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2010 met veel plezier werkzaam op gezondheidscentrum Holendrecht.
Het behandelen van patiënten in deze multiculturele wijk zorgt voor veel afwisseling in zowel de klachten als in de mens erachter.
Mijn voorkeursgebied zijn orthopedische en postoperatieve klachten en daarnaast ben ik sinds juni 2017 oedeemtherapeut, omdat de oncologische kant van ons van me ook interesseert.
Belangrijk vind ik dat patiënten hun eigen lichaam leren kennen, voelen wat er gebeurd en op langere termijn bewuster omgaan met wat hun lichaam aankan. Hierdoor blijft aanraking en gezondheidsvoorlichting in ons vak belangrijk en een basis om goed te kunnen trainen en herstellen van uw klacht. De bedoeling is altijd dat we dat samen gaan doen!
Ik zie u graag in ons centrum om u goed te kunnen helpen.”

Mayke Färber

BIG:19044636904

Fysiotherapeut,  Aandachtsgebieden COPD, astma. Handklachten en spalken. Knieklachten. CVA patiënten.

Ik ben sinds 1995 als..
Ik ben sinds 1995 als fysiotherapeute werkzaam. Ik ben bij Gezondheidscentrum Gein gaan werken in maart 2000. Daarvoor werkte ik in diverse ziekenhuizen en particuliere praktijken. Sinds 2014 ben ik werkzaam op locatie Holendrecht. Doe mijn werk nog steeds met veel plezier. Mijn specialiteiten zijn het begeleiden van COPD groepen, CVA patiënten, knie-en handproblematiek. Verder ben ik algemeen fysiotherapeut. Ik ben moeder van 2 kinderen
Fysiotherapeut, Begeleider beweegprogramma’s, Aandachtsgebied: Ouderen, Neurologie, Diabetes Mellitus

Oliver Hendriks

BIG:29914091404

Fysiotherapeut, Begeleider beweegprogramma’s, Aandachtsgebied: Ouderen, Neurologie, Diabetes Mellitus, COPD, Hartrevalidatie.

Al vanaf mijn veertiende wilde ik ....
fysiotherapeut worden en na het behalen van de sportstudie CIOS in 2006 ben ik fysiotherapie gaan studeren. Mijn hart en focus ligt vooral op het gebied van neurorevalidatie, psychogeriatrie, kwetsbare ouderen en diabetes. Het is voor mij een enorme passie om mensen te helpen revalideren. Naast mijn werk besteed ik graag veel tijd aan mijn gezin, vrienden, koken, fitness en snowboarden.
Mijn motto: “ The only way to do great work is to love what you do”

Janet Kalkman

BIG:29918898504

Fysiotherapeut en Psychosomatisch fysiotherapeut

In 2014 ben ik ..........
afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2019 hoop ik af te studeren als psychosomatisch fysiotherapeut.
U kunt bij mij terecht voor lichamelijke klachten en klachten die voortkomen uit een verstoorde balans tussen lichamelijke en psychische belasting.
Voorbeelden hiervan zijn stress, angst, depressie, hyperventilatie of overspanning.
Als psychosomatisch fysiotherapeut kijk ik niet alleen naar de klachten maar naar de
persoon als geheel en de leefomgeving. Wat ik het leukst vind aan mijn werk is dat ik mensen in beweging kan zetten zowel mentaal als fysiek.
Een actieve samenwerking is voor mij een belangrijke basis van de behandeling.

Kinderfysiotherapie

In gezondheidscentrum Holendrecht is ook een kinderfysiotherapeut werkzaam. Zij is op maandag op Holendrecht en vrijdag op Hoptille aanwezig. De dinsdagochtend werkt Hannie op het Ouder Kind Centrum (OKC) Reigersbos.  

Voor een afspraak bij Hannie belt u gewoon ons algemeen nummer 020 6973074, of maak gebruik van het aanmeldformulier op deze site

Hannie de Winde

BIG:39065187704

Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut

In 2009 ben ik afgestudeerd als kinderfysio.....
nadat ik een aantal jaar werkzaam ben geweest als algemeen fysiotherapeut, (en dáárvoor als docent lichamelijke opvoeding en zweminstructeur).
Sinds 2007 werk ik met veel plezier in het Gezondheidscentrum Holendrecht .
Alle kinderen tussen 0 en 16 jaar met problemen in de motoriek kunnen bij mij terecht.
Mijn speciale interesse gaat uit naar de groep 0-4 jarigen, kinderen met schrijfproblemen en kinderen met orthopedische klachten/sportblessures.

 

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten