020-6973074 info@c-enter.org

De fysiotherapie in het Gezondheidscentrum Holendrecht wordt uitgevoerd door Center paramedische praktijk.

Wij werken nauw samen met alle zorgverleners binnen het gezondheidscentrum Holendrecht en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in Amsterdam Zuidoost en Diemen.

Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle Center fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg.

Plus praktijk

Het gezondheidscentrum is geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.

Niftrikhof 20 – 1106 SB Amsterdam
Telefoon: (020) 6973074

 

Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn, dan biedt Center paramedische praktijk ook behandelmogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandeling vindt altijd plaats volgens afspraak.

De afdeling fysiotherapie in Gezondheidscentrum Holendrecht heeft diverse specialisaties in huis en werken nauw samen met fysiotherapeuten, oefentherapeut en diëtisten van andere Center vestigingen. 

Waarvoor kunt u terecht in de praktijk?

center.holendrecht

Onze specialisten

Inge Blom

BIG:19909126904

Fysiotherapeut. oedeemtherapeut, triggerpoint therapie, voorkeursgebied: orthopedische en postoperatieve klachten.

Sinds 2007 ben ik ..........
afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2010 met veel plezier werkzaam in het Gezondheidscentrum Holendrecht.
Het behandelen van patiënten in deze multiculturele wijk zorgt voor veel afwisseling in zowel de klachten als in de mens erachter.
Mijn voorkeursgebied zijn orthopedische en postoperatieve klachten en daarnaast ben ik sinds juni 2017 oedeemtherapeut, omdat de oncologische kant  mij ook interesseert.
Belangrijk vind ik dat patiënten hun eigen lichaam leren kennen, voelen wat er gebeurt en op langere termijn bewuster omgaan met wat hun lichaam aankan. Hierdoor blijft aanraking en gezondheidsvoorlichting in ons vak belangrijk en een basis om goed te kunnen trainen en herstellen van uw klacht. De bedoeling is altijd dat we dat samen gaan doen!
Ik zie u graag in ons centrum om u goed te kunnen helpen.”

Mayke Färber

BIG:19044636904

Fysiotherapeut. Aandachtsgebieden: COPD en astma, handklachten en spalken, knieklachten en CVA patiënten.

Ik ben sinds 1995 als..

Ik ben sinds 1995 als fysiotherapeut werkzaam. Ik ben bij Gezondheidscentrum Gein gaan werken in maart 2000. Daarvoor werkte ik in diverse ziekenhuizen en particuliere praktijken. Sinds 2014 ben ik werkzaam op de locatie Holendrecht en ik doe mijn werk nog steeds met veel plezier. Mijn specialiteiten zijn het begeleiden van COPD groepen, CVA patiënten en knie-en handproblematiek. Verder ben ik algemeen fysiotherapeut. Ik ben moeder van 2 kinderen

Janet Kalkman

BIG:29918898504

Fysiotherapeut en psychosomatisch fysiotherapeut. 

In 2014 ben ik ..........
afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2019 afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut. 
U kunt bij mij terecht voor lichamelijke klachten en klachten die voortkomen uit een verstoorde balans tussen lichamelijke en psychische belasting. Voorbeelden hiervan zijn stress, angst, depressie, hyperventilatie of overspanning. Als psychosomatisch fysiotherapeut kijk ik niet alleen naar de klachten maar naar de
persoon als geheel en de leefomgeving. Wat ik het leukst vind aan mijn werk is dat ik mensen in beweging kan zetten zowel mentaal als fysiek. 
Een actieve samenwerking is voor mij een belangrijke basis van de behandeling.

Maurizio Cano

BIG: 79925778204

Algemeen Fysiotherapeut 

Rosalie Blauw

BIG: 29925987804

Algemeen Fysiotherapeut. 

In 2019ben ik ..........

afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam. Een algemeen fysiotherapeut kan u begeleiden bij allerlei lichamelijke klachten. Ik heb inmiddels de nodige ervaring opgedaan met sport- en orthopedische gerelateerde klachten.
Zelf heb ik altijd op hoog niveau getennist daarvoor heb ik op het Johan Cruyff College gezeten. Dat is een school die de mogelijkheid biedt om topsport en studie te combineren. In mijn vrije tijd ben ik dan ook regelmatig te vinden op de tennisbaan. Ook ga ik graag een stukje fietsen op mijn racefiets of hardlopen in het park en ik ben actief in de sportschool. Verder kunt u mij elk jaar tegenkomen op de ski’s of tijdens het maken van een mooie reis.

Het mooiste aan mijn werk vind ik om in samenwerking met de cliënt te gaan voor het hoogst haalbare. Het geeft mij veel energie om cliënten met mijn deskundigheid en enthousiasme te helpen zodat zij weer zo goed als mogelijk hun dagelijkse activiteiten kunnen hervatten.

Kinderfysiotherapie

In gezondheidscentrum Holendrecht is kinderfysiotherapeut Hannie de Winde werkzaam op maandag. Op vrijdag is zij op Hoptille aanwezig en op dinsdagochtend werkt zij op het Ouder Kind Centrum (OKC) Reigersbos.  

Voor een afspraak bij Hannie belt u het algemene nummer 020-6973074 of maak gebruik van het aanmeldformulier op deze site.

Hannie de Winde

BIG:39065187704

Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut

In 2009 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut.....
nadat ik een aantal jaar werkzaam ben geweest als algemeen fysiotherapeut. Daarvoor was ik docent lichamelijke opvoeding en zweminstructeur.
Sinds 2007 werk ik met veel plezier in het Gezondheidscentrum Holendrecht .
Alle kinderen tussen 0 en 16 jaar met problemen in de motoriek kunnen bij mij terecht.
Mijn speciale interesse gaat uit naar de groep 0-4 jarigen, kinderen met schrijfproblemen en kinderen met orthopedische klachten en sportblessures.

 

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten