020-6973074 info@c-enter.org

De fysiotherapie op Hoptille wordt uitgevoerd door Center paramedische praktijk.

Wij werken nauw samen met alle zorgverleners binnen het paramedisch centrum en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in de GAZO gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost en Diemen. Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle Center fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg. 

Plus praktijk 

Het Center gebouw op Hoptille is geopend
van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 18.00 uur.

Hoptille 465-467 – 1102PJ Amsterdam
Telefoon: (020) 6973074
Email: info@c-enter.org

Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn, dan biedt Center paramedische praktijk ook behandelmogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandeling vindt altijd plaats volgens afspraak.

De locatie Hoptille heeft diverse specialisaties in huis en er wordt nauw samengewerkt met de andere disciplines in het Center gebouw. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de fysiotherapeuten, oefentherapeut, diëtisten en huisartsen op andere Center vestigingen.

Daarnaast hebben verschillende therapeuten zich gespecialiseerd in specifieke klachten, waaronder :
  • Schouder, arm en handcenter.hoptille
  • Heup, knie en enkel
  • Wervelkolom
  • Hoofdpijn en duizeligheid

Rienk Post

BIG:29034742504

Fysiotherapeut, MS echografist, shockwavedry needling

Ik ben al meer dan 20 jaar...

Ik ben al meer dan 20 jaar met veel plezier werkzaam in Amsterdam Zuidoost. Buiten de reguliere fysiotherapie houd ik mij vooral bezig met dry needling, echografie (beeldvorming) van gewrichten en spieren en shockwave therapie. Naast de fysiotherapie houd ik me in mijn vrije tijd bezig met fietsen, voetbal en ben ik een enorme liefhebber van skiën en schaatsen.

Adam Barszczowski

BIG:29034742504

Fysiotherapeut,  arm- en schouderspecialist, MS echografist schoudershockwave, dry needling

Ik werk al 10 jaar in Amsterdam...

Ik ben een algemeen fysiotherapeut gespecialiseerd in schouder- en elleboog klachten (post-operatief en surmange). Hiernaast ben ik ook geschoold in gebruik van shockwave, dry needling en echografie van de schouder en arm. Naast fysiotherapie doe ik aan een vecht-en zelfverdedigingsport en ben ik veel op de fiets te vinden.

Na mijn opleiding tot sportleraar....

ben ik verder gaan studeren en fysiotherapeut geworden. De combinatie van sport en fysiotherapie vind ik geweldig om te doen. Sinds 2007 ben ik gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Mijn behandeling is gericht op het actief herstellen van een blessure en het begeleiden naar de hervatting van de gewenste (sport)activiteiten.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en me verdiept in fysiotherapie voor behoud of verbetering van fitheid rondom de behandeling bij kanker. Hierdoor ben ik aangesloten bij het Onconet. Ik vind het fijn om mensen te helpen met het begrijpen van de symptomen van deze ziekte en de medicatie. En om ondersteuning te kunnen bieden voor het persoonlijke welzijn.

Mijn regio specifieke specialisatie is de schouder en de voet. Ik heb ruime ervaring met rugklachten en orthopedische revalidatie na een nieuwe knie of heup. Tevens maak ik in mijn behandeling regelmatig gebruik van medical taping.

 

Jules Hammes

BIG:69915555504

Fysiotherapeut, shockwave, heup-, knie- en  enkelspecialist, begeleider beweeggroepen.

In 2011 ben ik afgestudeerd aan...

In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien werkzaam binnen C-enter. Ik houd mij vooral bezig met het behandelen van patiënten met klachten aan de onderste extremiteit en ik ontwikkel me onder andere in knie- en heupproblematiek en voet- en enkelaandoeningen. Verder ben ik regelmatig in het trainingscentrum te vinden, waar ik patiënten begeleid met een verminderde fysieke belastbaarheid waar verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Denk hierbij aan protheses, neurologische aandoeningen, obesitas, diabetes, reumatische aandoeningen etc. Last but not least, ik geef fysiotherapeutische behandelingen aan huis bij mensen die niet in staat zijn om naar onze praktijk te komen.

Ylenia Degli-Esposti

BIG:29034742504

Fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut en kinderbekken fysiotherapeut.

  

Ik kom oorspronkelijk uit..

Ik kom oorspronkelijk uit Italië. Ik heb een driejarige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond en ben geregistreerd bekkenfysiotherapeute. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Medical Taping en heb de McKenzie A en B voltooid. Bij mij kunt u terecht voor plas- en ontlastingsklachten, verzakkingsklachten, pijn bij vrijen of niet kunnen vrijen, pijnklachten aan wervelkolom en bekken en klachten gerelateerd aan zwangerschap en/of aan de bevalling.

Patiënten met bekkenbodemklachten worden verwezen door verschillende specialisten uit verschillende ziekenhuizen: urologen, gynaecologen, seksuologen, maag- en darmchirurgen en proctologen uit o.a. het AMC, VUMC, OLVG en Bergman Clinics. Ook zie ik veel patiënten die zijn doorverwezen door huisartsen uit Amsterdam Zuidoost en omgeving.

In een eerste gesprek zal ik u vragen stellen  over de reden van uw bezoek, het ontstaan van de klachten en waardoor uw klachten toe- en afnemen. Vervolgens stel ik in overleg met u een behandelplan op. In dit plan is alle informatie opgenomen over oorzaken en gevolgen van uw klacht, persoonlijk advies over onder andere ademhaling, houding en beweging, drinken, voeding, toiletgedrag, belasting en belastbaarheid, aandacht voor uw buik en bekken, spanning en ontspanning en indien van toepassing een gericht programma in onze uitgebreide oefen- en trainingszaal.

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten