020-6973074 info@c-enter.org

De Fysiotherapie op Hoptille wordt uitgevoerd door C-enter paramedische praktijk.

Wij werken nauw samen met alle zorgverleners binnen het paramedisch centrum en met de collega fysiotherapeuten, oefentherapeuten en diëtisten van onze andere vestigingen in de GAZO gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost. Wij helpen u graag bij het voorkomen en verminderen van klachten met bewegen of andere fysieke klachten.

Alle C-enter fysiotherapiepraktijken leveren kwalitatief hoogwaardige zorg en zijn Achmea Pluspraktijk en Menzis Topzorgpraktijk.

Plus praktijk Top zorg

Het C-enter gebouw op Hoptille is geopend:
van maandag t/m vrijdag 7.30 uur tot 18.00 uur.
Hoptille 465-467 – 1102PJ Amsterdam
Telefoon: (020) 6973074
Email: info@c-enter.org

Mocht een behandeling buiten reguliere werktijden noodzakelijk zijn biedt C-enter paramedische praktijk ook behandel mogelijkheden buiten reguliere werktijden aan. Behandeling vinden altijd plaats volgens afspraak.

De fysiotherapie in Hoptille heeft diverse specialisaties in eigen huis en wij werken nauw samen met alle ander disciplines in het C-enter gebouw. Daarnaast is er een intensieve samenwerking met de fysiotherapeuten, oefentherapeut, diëtisten en huisartsen op andere C-enter vestigingen.
Daarnaast hebben verschillende therapeuten zich gespecialiseerd in specifieke klachten, waaronder :
  • schouder/arm/handcenter.hoptille
  • Heup/knie/enkel
  • Wervelkolom
  • Hoofdpijn en duizeligheid

Rienk Post

BIG:29034742504

Fysiotherapeut, MS Echografist, ShockwaveDry Needling

Ik ben al meer dan 20 jaar...
Ik ben al meer dan 20 jaar met veel plezier werkzaam in Amsterdam Zuidoost. Buiten de reguliere fysiotherapie houd ik mij vooral bezig met Dry Needling, echografie (beeldvorming) van gewrichten en spieren en shockwave therapie. Naast de fysiotherapie houd ik me in mijn vrije tijd bezig met fietsen, voetbal en ik ben een enorme liefhebber van skiën en schaatsen.

Adam Barszczowski

BIG:29034742504

Fysiotherapeut,  Specialist Schouder/arm, MS echografist schouderShockwave, Dry needling

Ik werk al 10 jaar in Amsterdam...
Ik ben een Algemeen fysiotherapeut gespecialiseerd in schouder en elleboog klachten (post-operatief en surmange). Hiernaast ben ik ook geschoold in gebruik van shockwave, dry-needling en echografie van de schouder en arm. Naast fysiotherapie doe ik aan een vecht/zelfverdediging sport en ben ik veel op de fiets te vinden.
Na mijn opleiding tot sportleraar....

ben ik verder gaan studeren en fysiotherapeut geworden. De combinatie van sport en fysiotherapie vind ik geweldig om te doen. Sinds 2007 ben ik gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Mijn behandeling is gericht op het actief herstellen van een blessure en het begeleiden naar de hervatting van de gewenste (sport)activiteiten.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan en me verdiept in fysiotherapie voor behoud of verbetering van fitheid rondom de behandeling bij kanker. Hierdoor ben ik aangesloten bij het Onconet. Ik vind het fijn om mensen te helpen met het begrijpen van de symptomen van deze ziekte en de medicatie. En om ondersteuning te kunnen bieden voor het persoonlijke welzijn.

Mijn regio specifieke specialisatie is de schouder en de voet. Ik heb ruime ervaring met rugklachten en orthopedische revalidatie na een nieuwe knie of heup. Tevens maak ik in mijn behandeling regelmatig gebruik van medical taping.

 

Jules Hammes

BIG:69915555504

Fysiotherapeut, Shockwave, Specialist Heup/knie /enkel, Begeleider beweeggroepen

In 2011 ben ik afgestudeerd aan...
In 2011 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam, en sindsdien werkzaam binnen C-enter. Ik houd mij vooral bezig met het behandelen van patiënten met klachten aan de onderste extremiteit en ik ontwikkel me onder andere in knie en heupproblematiek en voet- en enkelaandoeningen. Verder ben ik regelmatig in het trainingscentrum te vinden, waar ik patiënten begeleid met een verminderde fysieke belastbaarheid, waar verschillende oorzaken aan ten grondslag liggen. Denk hierbij aan protheses, neurologische aandoeningen, obesitas, diabetes, reumatische aandoeningen etc. Last but not least, geef ik fysiotherapeutische behandelingen aan huis bij mensen die niet in staat zijn om naar onze praktijk te komen.

Joyce Buitenhuis

BIG:9918576004

Fysiotherapeut,  Begeleider hydrotherapie, Begeleider beweeggroepen, Manueel therapeut i.o.

In 2014 ben ik afgestudeerd...

aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien ben ik werkzaam bij C-enter als algemeen fysiotherapeut. Mijn passie is om samen met u te werken aan uw gezondheid zodat u weer uw dagelijkse dingen, sport en hobby’s met plezier kunt uitvoeren. Inzicht krijgen in uw gezondheidsprobleem en begrijpen hoe u het herstel kunt bevorderen vormen hier de basis in. Door adequaat te behandelen en leren om te gaan met de klachten kunt u weer plezier in bewegen en vertrouwen in uw lichaam krijgen.

 
Ik hou ervan om mezelf verder te ontwikkelen, zodat ik nog betere zorg kan leveren. Op dit moment ben ik bezig met de 3-jarige Masteropleiding Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort om mensen met onder andere rug- en nekklachten nog beter te kunnen helpen.  
 
Bij C-enter begeleid ik veel mensen die een gezondere leefstijl willen ontwikkelen of hun fysieke belastbaarheid willen vergroten middels een beweegprogramma. Hierdoor ben ik regelmatig in de trainingszaal te vinden.  
Ik heb een specialisatie tot COPD therapeut gevolgd en ben aangesloten bij het LoRNA netwerk Amsterdam. Tevens heb ik een verdieping gedaan voor hartrevalidatie en elleboogklachten. We werken multidisciplinair samen met onder andere de diëtist, zodat u nog beter uw doelen kunt behalen. Naast de begeleiding van patiënten in de trainingszaal, begeleid ik de hydrotherapiegroep (training in water) in het Bijlmerbad.
Tot slot doe ik ook huisbezoeken wanneer het niet mogelijk is voor patiënten om naar onze praktijk te komen. 

Ylenia Degli-Esposti

BIG:29034742504

Fysiotherapeut, Bekkenfysiotherapeut

  

Ik kom oorspronkelijk uit..

Ik kom oorspronkelijk uit Italië. Ik heb een driejarige Masteropleiding Bekkenfysiotherapie afgerond en ben geregistreerd Bekkenfysiotherapeute. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in Medical Taping en heb de McKenzie A en B voltooid. Bij mij kunt u terecht voor plas- en ontlastingsklachten, verzakkingsklachten, pijn bij vrijen of niet kunnen vrijen, pijnklachten aan wervelkolom en bekken, klachten gerelateerd aan zwangerschap en/of aan de bevalling.

Patiënten met bekkenbodemklachten worden verwezen door verschillende specialisten uit verschillende ziekenhuizen: urologen, gynaecologen, seksuologen, maag- en darm chirurgen en proctologen uit o.a. het AMC, VUMC, OLVG en Bergman Clinics. Ook zie ik veel patiënten die zijn doorverwezen door huisartsen uit Amsterdam Zuidoost en omgeving.

In een eerste gesprek zal ik u vragen over de reden van uw bezoek stellen, het ontstaan van de klachten en waardoor uw klachten toe- en afnemen. Vervolgens stel ik in overleg met u een behandelplan op. In dit plan is alle informatie opgenomen over oorzaken en gevolgen van uw klacht, persoonlijk advies over onder andere ademhaling, houding en beweging, drinken, voeding, toiletgedrag, belasting en belastbaarheid, aandacht voor uw buik en bekken, spanning en ontspanning en indien van toepassing een gericht programma in onze uitgebreide oefen- en trainingszaal.

Maak een afspraak met één van onze fysiotherapeuten