020-6973074 info@c-enter.org

Samenwerking

Podotherapie

Op de locaties Hoptille, Gein en  Reigersbos werken wij samen met Voetencentrum Wender.

Circa 70% van de Nederlandse bevolking heeft te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten. Een podotherapeut is een paramedicus, die gespecialiseerd is in het behandelen en/of voorkomen van voetklachten. Een podotherapeut heeft een vierjarige HBO- studie Podotherapie afgerond.

Een podotherapeut heeft de beschikking over een breed scala aan behandelmethodes. Voor elk voetgerelateerd probleem wordt er gekeken naar een passende oplossing.

Ergotherapie

Op de alle vestigingen werken wij samen met Doen praktijk voor ergotherapie.

Doen biedt praktische, doelgerichte ergotherapie op locatie door heel Amsterdam. Wij hanteren een wijkgerichte benadering op het gebied van behandeling en samenwerking waardoor wij snelle, efficiënte zorg bieden daar waar het probleem zich voordoet. Doen richt zich op de doelgroepen volwassenen en cliënten met arbeidsgerelateerde klachten. Hierbij staat de wens van de cliënt centraal. Dit betekent dat we ernaar streven samen tot een passende oplossing te komen, zodat de cliënt zijn leven kan leiden zoals hij dit wenst.

doen

GAZO Gezondheidscentra

Center werkt in alle GAZO Gezondheidscentra intensief samen met de huisartsen en andere zorgaanbieders.

 

Arbeidsintegratie

Op de vestiging  Hoptille werken wij samen met  Arbeidsintegratie Heliomare.

U hebt een re-integratievraagstuk? Wij hebben de expertise! Vanuit jarenlange ervaring met mensen met beperkingen op het gebied van dagelijks leven en werk, zowel fysiek als mentaal, is de veelzijdige expertise van Heliomare Arbeidsintegratie ontstaan. Ons streven is om deelnemers aan onze trajecten reële kansen te bieden op duurzame arbeid. Daarbij kunnen wij fysieke en mentale mogelijkheden en beperkingen op het gebied van arbeid in kaart brengen met inzet van een breed scala aan onderzoeken.

Heliomare

Maak een afspraak met één van onze specialisten